Meniu

Comanda și plata se fac la bar

Meniu

Food

Fără alcool

Bere & Cidru

Vin

Spirtoase

Alergeni

În localul nostru se folosesc produse considerate alergene conform Directivei 2000/13/CE a Parlamentului și Consiliului European din 20 Martie 2000: cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare și surse hibride ale acestora), ouă, lapte (inclusiv lactoză), arahide, soia, fructe cu coajă (nuci, migdale, fistic), țelină, muștar, semințe de susan, dioxid de sulf și sulfiți.

În cazul în care sunteți alergic sau aveți intoleranță la vreun ingredient, vă rugăm să ne consultați înainte de a plasa comanda.